BLOG

We zijn verhuisd!

We zijn verhuisd!

Na mooie herinneringen en een geweldige groei te hebben gehad op de Maliebaan, zijn we nu verhuisd naar een nieuw pand! Het werd tijd voor een nieuwe sfeer binnen ons bedrijf en dat willen we versterken met onze fantastische werknemers. Op de Europalaan hopen we op een geweldig nieuwe ervaring met veel positieve energie!

De verhuizing

Een verhuizing is altijd een gedoe en als bedrijf wil je dit uiteraard achter de rug hebben. Maar vele handen maken licht werk, dus op vrijdagmiddag 12 januari eerst even je bureauspullen inpakken voordat je aan de borrel gaat. Hoewel sommige collega’s graag nog even wilde doorwerken om de laatste zaken nog voor de verhuizing af te hebben.  Maar na een kleine 2 uur inpakken waren de meeste spullen in het kantoor toch op de Maliebaan gereed om de volgende ochtend direct naar het nieuwe pand te worden vervoerd. En toen kon eindelijk de welverdiende laatste vrijdagmiddagborrel op de Maliebaan beginnen.

I Like to Move Move It!!!

Zaterdagochtend was de grote verhuisdag. 2 busjes gehuurd die met veel moeite door de smalle ingang van de Maliebaan konden en volgeladen naar de Europalaan werden gestuurd. Bij de Europalaan werden de bussen uitgeladen en alle belangrijkste spullen (bureau’s, stoelen pc’s en beeldschermen) werden met de lift naar de eerste verdieping (ons tijdelijk kantoor) vervoerd.  De rest ging meteen door de naar vierde verdieping (ons uiteindelijke kantoor).

Maar al snel bleek dat we aan 1 dag verhuizen niet genoeg hadden en we de zondag nog nodig hadden om de laatste zaken over te verhuizen en de bureau’s weer in elkaar te zetten zodat iedereen maandag weer zijn eigen werkplek heeft.


Tot slot

De laadste loodjes wegen altijd het zwaarst. En dan met name de bar en de pooltafel! Maar ook die zijn wonderbaarlijk op de vierde verdieping terecht gekomen. Dus dank aan iedereen die ons heeft geholpen met de verhuizing en we zien iedereen weer graag terug voor een Meetup of bakje koffie op de Europalaan!!

Sinds 2023 is Blue Mammoth onderdeel van Social Elephant

Samen zijn wij een full service agency met:

Veel plezier op onze website 

Je kunt ons bellen op  0307601213


Groetjes,

Nico van der Zaan
Directeur 
Social Elephant