DIENST

WordPress beveiliging

WordPress beveiliging

Bij Social Elephant hoef je je geen zorgen te maken om de veiligheid van je website: alles wat we doen is namelijk standaard goed beveiligd. We werken samen met Savvii om onze WordPress websites veilig te hosten en nemen daarnaast de nodige maatregelen om de site regelmatig te controleren op veiligheid. We scherpen de veiligheid waar nodig direct aan

Het beveiligen van je website is namelijk meer dan een digitaal hek neerzetten, het is bewust worden van hoe een crimineel naar jouw organisatie kijkt. We checken of de digitale deuren openstaan en geven concreet en pragmatisch advies over de kwetsbaarheden omdat we weten dat het werken met digitale- en persoonsgegevens een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt.

Veilig jouw wordpress website hosten

Onze systemen zorgen ervoor dat de WordPress core en de plugins die je gebruikt voor je site automatisch geupdate worden waardoor je een stabiele en veilige website hebt. We installeren zogeheten Firewalls om aanvallen van cybercriminelen te weren en houden een oogje in het zeil bij gebruikers die regelmatig proberen in te loggen op jouw WordPress systeem. Via onze partner Savvii gebruiken we een vergrendelde methode bij het overzetten van bestanden. Zo is je website op alle fronten goed beveiligd.

Security analyse

Heb je al een bestaande website en twijfel je over de veiligheid? Dan kun je bij ons ook altijd een security analyse laten doen. We bekijken hoe de security is ingericht en of deze waterdicht is. Zo kun je er zeker van zijn dat je website veilig en onhackbaar is. We doen alles om te voorkomen dat je site gehackt wordt. Mocht je site, ondanks alle maatregelen, toch gehackt worden? Dan zorgen wij ervoor dat het lek gedicht wordt en je site weer opgeleverd wordt in de originele staat. Helemaal gratis.

Geïnteresseerd in deze dienst? Kom gerust langs voor een afspraak.

Sinds 2023 is Blue Mammoth onderdeel van Social Elephant

Samen zijn wij een full service agency met:

Veel plezier op onze website 

Je kunt ons bellen op  0307601213


Groetjes,

Nico van der Zaan
Directeur 
Social Elephant