DIENST

WordPress Communities

WordPress is de perfecte plek om een community te bouwen. Je kan namelijk heel simpel een blog of website maken met een reactie of forum pagina. Op deze forums kan je er dan voor zorgen dat je klanten en/of fans met elkaar in gesprek komen. Doordat deze forums over jou gaan zul je ook steeds bekender worden. Ook is het heel makkelijk om ervoor te zorgen dat mensen een eigen account kunnen maken.

BudyPress voor WordPress Communities

BudyPress is een plugin waarmee je een online forum of platform kan bouwen en deze kan toevoegen aan je WordPress website. Het bevat functies zoals het maken van profielen, een activiteiten dashboard en het voeren van gesprekken in de reacties. Voordelen van BuddyPress

Voordelen van BuddyPress

  • Flexibel

BuddyPress is een flexibele en krachtige plugin. Het is makkelijk aan te passen aan de behoeftes van de gebruikers. Dit kunnen extra functionaliteiten of tools zijn.

  • Aangepaste profielen.

Mensen kunnen zelf hun profiel aanpassen en ook kunnen ze in hun zichtbaarheidsinstellingen dingen aanpassen. Als mensen hier dingen aanpassen zal de plugin ervoor zorgen dat alleen de informatie die mensen willen delen gezien kan worden door andere gebruikers.

  • Micro-communities

Ook ondersteund BuddyPress het maken van kleinere groepen binnen een groep. Hierdoor kunnen mensen die dezelfde interesses hebben samen een micro-community vormen.

  • Persoonlijke connecties

BuddyPress kan gebruikt worden voor het maken van connecties tussen gebruikers. zo kunnen ze mensen toevoegen om privé berichten naar elkaar te sturen.

  • Extensies van derden

Veel ontwikkelaars hebben behoefte aan functies van derde, daarom staat BuddyPress third party software toe om de communities boeiender en functioneler te maken.

Met al deze voordelen wilt iedereen toch een community bouwen. Wil jij nu ook een community bouwen? Of ben je benieuwd hoe jij je skills uit kan breiden met behulp van een WordPress training? Neem dan contact op met ons!

Sinds 2023 is Blue Mammoth onderdeel van Social Elephant

Samen zijn wij een full service agency met:

Veel plezier op onze website 

Je kunt ons bellen op  0307601213


Groetjes,

Nico van der Zaan
Directeur 
Social Elephant