DIENST

Welke WordPress Hosting Past Bij Jou?

WordPress hosting

Als je via Social Elephant je hosting regelt hoef je je nooit meer zorgen te maken om de veiligheid van je website: alles wat we maken is namelijk standaard goed beveiligd. Wij werken samen met Savvii om onze WordPress websites veilig te hosten. Daarnaast nemen we de nodige maatregelen om onze websites regelmatig te controleren op veiligheid.

Waar nodig scherpen wij de veiligheid direct aan. Het beveiligen van je WordPress website is namelijk meer dan alleen maar een digitaal hek neerzetten. Het is het bewust worden van hoe iemand met slechte intenties naar jouw website kijkt. Wij checken of de digitale deuren open staan. Vervolgens geven we concreet en pragmatisch advies over de kwetsbaarheden, omdat we weten dat omgaan met digitale- en persoonsgegevens een grote verantwoordelijkheid is.

Veilige WordPress Hosting

Een goede beveiliging van je website wordt steeds belangrijker. Niet alleen neemt het aantal aanvallen op het internet toe. Ook wordt verwacht dat je op een veilige en verantwoorde manier omgaat met de persoonsgegevens van klanten en bezoekers. In het bijzonder na de invoering van de AVG wetgeving. Bij het verlies van data moet je aan kunnen tonen dat je er alles aan hebt gedaan om dit te voorkomen. De veilige WordPress hosting die wij aanbieden helpt je hierbij. Via onze partner Savvii gebruiken we vergrendelde communicatie bij het overzetten van bestanden. Bij Socialelephant is website op alle fronten goed beveiligd.

WordPress hosting die past bij je website

Wij bieden je WordPress hostingpakketten aan die passen bij de omvang van je website. Voor een persoonlijk blog heb je vaak voldoende aan een klein webhostingpakket. Je zal immers relatief weinig foto’s gebruiken en de website voornamelijk vullen met leuke teksten. Daar waar een webshop met een groot aantal productfoto’s behoefte heeft aan meer ruimte op de server. Samen bekijken we hoe we jouw website het beste kunnen hosten, om deze optimaal te laten presteren!

Kies voor Social Elephant als jouw WordPress host.

Social Elephant is specialist in het hosten van jouw WordPress website. Ben je benieuwd of wij jouw website kunnen hosten? Klik dan op de volgende knop.

Sinds 2023 is Blue Mammoth onderdeel van Social Elephant

Samen zijn wij een full service agency met:

Veel plezier op onze website 

Je kunt ons bellen op  0307601213


Groetjes,

Nico van der Zaan
Directeur 
Social Elephant