DIENST

WordPress Plugins

WordPress Plugins

De functionaliteit van WordPress is eenvoudig uit te breiden met plugins, kleine stukjes code die snel aanpasbaar zijn en op maat gemaakt kunnen worden. 

Social Elephant heeft veel ervaring met de ontwikkeling van maatwerk plugins zodat je WordPress website geheel naar je wensen gebouwd kan worden.

Daarnaast zijn er veel genoeg third party plugins op de markt, die je met 1 klik op de knop op jouw WordPress website hebt gezet. Onze developers weten precies welke plugins jij wel en niet kunt gebruiken.

WordPress Plugins om jouw site sneller te maken

Er zijn ook verschillende plugins die ervoor kunnen zorgen dat jouw WordPress website een stuk sneller wordt. Eén van die plugins heet WP Rocket, WP Rocket is een caching plugin die zorgt dat je website een stuk sneller laad. De enige voorwaarde is dat je deze plugin goed instelt. Onze experts weten hoe dat moet.

Plugins om SEO te optimaliseren

Er zijn verschillende plugins die jou kunnen helpen om jouw WordPress website zo goed mogelijk voor te bereiden op de zoekmachines. De plugin Yoast SEO doeteen met het oog op SEO en gevonden worden op Google. 

Plugins om spam te voorkomen

Ook zijn er bepaalde plugins die je kunnen helpen om spam in de comments tegen te gaan op WordPress. Één van deze plugins is Akismet. Akismet zorgt ervoor dat spam reacties automatisch gefilterd worden en niet op de website worden geplaatst.

Plugins voor formulieren

Voor het regelen van het inschrijfformulier op je website heb je natuurlijk wel een plugin nodig die dit goed voor jou kan regelen. Een plugin die dit perfect doet is Formidable Forms. Deze plugin zorgt ervoor dat je jouw contactformulier zelf kan instellen en heel eenvoudig kan aanpassen.

Er zijn plugins voor vrijwel alle voorstelbare functies in WordPress. Ook zijn er plugins die functionaliteiten toevoegen aan je WordPress website. Social Elephant heeft kennis van plugins en weet wanneer je welke plugins wil gebruiken. En als een plugin nog niet bestaat, maar wel cruciaal is voor je website, dan ontwerpen we die plugin zelf.

Hulp nodig met WordPress Plugins?

Heb jij hulp nodig bij het instellen van je plugins, het installeren van je plugins of het gebruik van je WordPress plugins? Wees dan niet bang om ons een bericht te sturen, want we helpen graag met het oplossen van je probleem!

Sinds 2023 is Blue Mammoth onderdeel van Social Elephant

Samen zijn wij een full service agency met:

Veel plezier op onze website 

Je kunt ons bellen op  0307601213


Groetjes,

Nico van der Zaan
Directeur 
Social Elephant