DIENST

WordPress Support

Bij Social Elephant bieden we je een abonnement aan voor de support van je WordPress website. Is er iets mis of heb je hulp nodig? Stuur een ticket in en wij lossen het zo snel mogelijk voor je op. WordPress Support zelf werkt met een door de community ondersteund forum. Het support forum van WordPress is een goede plek om informatie te doelen, te leren en om problemen samen op te lossen. Ook werkt WordPress met een live support chat, hier kan je al je vragen stellen die je wilt om jouw WordPress website te fixen.

Waarom is WordPress support zo belangrijk?

WordPress ontwikkeld zich snel, er worden veel updates uitgevoerd en het is dus belangrijk om je WordPress website up to date te houden. Dan zal je vast wel denken is het belangrijk om de updates gelijk uit te voeren? Het antwoord op deze vraag is ja. Er zijn vaak bugfixes, dit zijn fouten die WordPress heeft ontdekt in hun code die hersteld zijn. Ook zijn er vaak genoeg uitbreidingen op de functionaliteiten van WordPress. Soms geeft WordPress ook veiligheid updates. Dit zorgt ervoor dat een vastgesteld lek in de software wordt gedicht.

Support is belangrijk hoe houdt ik het bij?

Het makkelijkste om je support bij te houden is door het regelmatig te controleren. Controleer je het niet vaak genoeg kan het zo zijn dat je ineens met meerdere problemen tegelijkertijd komt te zitten. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat je regelmatig je WordPress website en plugins controleert op updates.

Een kleine checklist om te bekijken is de volgende:

  •   Wachtwoord van je users aanpassen
  • Een complete backup maken van de website
  • Alle WordPress bestanden updaten.
  • Alle formulieren doorlopen.
  • Het optimaliseren van je database.
  • Zorgen dat er geen 404 errors, meer zijn op je website.

Wil je dat wij het onderhoud van jouw website doen? Neem dan contact met ons op.

Sinds 2023 is Blue Mammoth onderdeel van Social Elephant

Samen zijn wij een full service agency met:

Veel plezier op onze website 

Je kunt ons bellen op  0307601213


Groetjes,

Nico van der Zaan
Directeur 
Social Elephant