DIENST

WordPress trainingen

WordPress Trainingen

Wil jij het heft in eigen handen nemen en uitblinken in WordPress, of zou je wat meer willen leren over bijvoorbeeld plugins of veiligheid? 

Bij Social Elephant kan het. We geven zowel basiscursussen als 1-op-1 trainingen over WordPress. 

Wil je meer informatie over deze trainingen?

Daag ons uit!

Afspraak Maken
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan Social Elephant om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Bezig met versturen

Basis & SEO training

WordPress is één van de meest gebruikte platformen als het gaat om het beheren van je blog of webshop. Ondanks dat WordPress zo is ingericht dat iedereen er mee uit de voeten kan, kan er heel veel op je af komen. Gelukkig biedt Social Elephant je de helpende hand.

Wil je zelf ook kunnen werken met WordPress? Social Elephant geeft cursussen in WordPress om de basis van WordPress te leren kennen. Wat leer je tijdens de cursus ? 

Tijdens de cursus worden verschillende onderwerpen behandeld. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Een eigen training

Naast deze onderwerpen begrijpen we dat er vast nog andere vraagstukken zijn waar je hulp van een expert bij kan gebruiken. In onze ogen bestaan er geen domme vragen. We zetten onze kennis graag in om jouw WordPress vraagstuk aan te pakken. Persoonlijke hulp werkt vaak het best, we willen je daarom ook graag 1 op 1 helpen om beter te worden in WordPress.

1 op 1 WordPress Training

Social Elephant heeft kennis over vele WordPress gebieden en kan voor jou een passende training geven over elk gewenst onderwerp. We geven de training 1 op 1 omdat we geloven in persoonlijke begeleiding. Daag ons uit met jouw vraagstuk en wij zorgen voor een effectieve 1-op-1 training. Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd in deze dienst? Kom gerust langs voor een afspraak.

Sinds 2023 is Blue Mammoth onderdeel van Social Elephant

Samen zijn wij een full service agency met:

Veel plezier op onze website 

Je kunt ons bellen op  0307601213


Groetjes,

Nico van der Zaan
Directeur 
Social Elephant