DIENST

WordPress Veiligheid

Wij zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je website. Alle websites die wij maken zijn standaard beveiligd, we werken namelijk samen met Savvii om al onze WordPress websites veilig te hosten en nemen daarnaast ook nog is de nodige maatregelen om de site regelmatig te checken op veiligheid en deze aan te scherpen waar nodig. Je website veilig maken is veel meer dan alleen een muur bouwen om mensen buiten te houden. Het is jezelf bewust maken van de manier waarop een crimineel naar jouw website en/of organisatie kijkt.

Malware scanning en firewalls

Wij installeren firewalls om aanvallen van cybercriminelen te weren. Ook houden wij een oogje in het zeil bij gebruikers die regelmatig proberen in jouw WordPress systeem te komen. Via onze partner Savvii gebruiken wij een vergrendelde manier bij het overzetten van bestanden. Hierdoor is jouw WordPress website op alle fronten goed beveiligd.

Security analyse

Heb je zelf een website en twijfel je over de veiligheid van je eigen website? Dan kun je bij ons altijd een security analyse laten maken. We bekijken dan hoe de security is ingericht en of deze goed genoeg is. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat je website veilig en onhackbaar is. Mocht jouw website, ondanks al onze maatregelen toch nog gehackt worden? Dan zorgen wij ervoor dat het lek wordt gedicht en je site weer opgeleverd wordt in de originele staat.

Sinds 2023 is Blue Mammoth onderdeel van Social Elephant

Samen zijn wij een full service agency met:

Veel plezier op onze website 

Je kunt ons bellen op  0307601213


Groetjes,

Nico van der Zaan
Directeur 
Social Elephant