DIENST

WordPress Webshop

WordPress webshop

Social Elephant kan binnen vier weken jouw webshop online zetten. Als strategische partner denken we graag met je mee over je businessplan en online positionering met betrekking tot je webshop: het totaalplaatje wat je nodig hebt om online te presteren. Naast het technische aspect van je webshop zorgen we er uiteraard ook voor dat de webshop geoptimaliseerd is voor de zoekmachine en gebruiksvriendelijk is.

Woocommerce webshop

WooCommerce is een webshop module binnen het CMS (Content Management System) WordPress. Het is met 29% de meest gebruikte online shop ter wereld. Het systeem is gratis en eenvoudig in de meeste WordPress websites te integreren. Daarnaast is het razendsnel en ook zeer geschikt voor mensen die niet zoveel ervaring hebben met online systemen. Zo kun je bijvoorbeeld binnen een paar clicks een product toevoegen.

Maatwerk webshop

Wilt u uw webshop toch anders dan de WooCommerce oplossing? Dan kan. Social Elephant heeft genoeg ervaring om op basis van uw wensen een maatwerk webshop te maken.

Waar moet je webshop aan voldoen?

Net als bij een website zijn er een aantal zaken waar de webshop aan moet voldoen om maximaal rendement te behalen. Uiteraard gaat dit om de functionaliteit, de techniek (zoals de laadsnelheid), security en gebruiksvriendelijkheid. Maar een hoogwaardig en representatief design is minstens zo belangrijk. Daarnaast wil je voor je conversie ook zeker de zoekmachineoptimalisatie niet uit het oog verliezen. Wij kunnen al deze zaken voor je uitdenken én oer-slim ontwikkelen.

Geïnteresseerd in deze dienst? Kom gerust langs voor een afspraak.

WordPress webshop projecten

  • Tom Sold

    De website TOM SOLD is een uniek webshop concept waar de productcategorieën, producten en winkelmand op 1 pagina zichtbaar aanwezig te zijn.


  • Maatmatras.nl

    Voor Maatmatras.nl is een prijsberekeningsmodule ontwikkeld waarmee de prijs direct kan worden berekend op basis van de kenmerken van een maatmatras


Sinds 2023 is Blue Mammoth onderdeel van Social Elephant

Samen zijn wij een full service agency met:

Veel plezier op onze website 

Je kunt ons bellen op  0307601213


Groetjes,

Nico van der Zaan
Directeur 
Social Elephant