PROJECTEN

De Rode Winkel

De Rode Winkel

De Rode Winkel is de jeanswinkel van Utrecht voor dames en heren. Het Utrechtse Familiebedrijf dat gevestigd is aan de Lange Elisabethstraat is een begrip in Utrecht en is inmiddels al meer dan 181 jaar oud. Al jaar en dag komt de Utrechter bij de modeonderneming om zich te laten aankleden.

Werkzaamheden Social Elephant

Social Elephant heeft voor de Rode Winkel de websiteontwikkeling gedaan. De basis voor deze website is uiteraard Relevance. Op een aantal punten is echter in het design afgeweken van de standaard. Met name de schuine lijnen van de items in de archief pagina’s vormden een uitdaging. Het uitgangspunt van het nieuwe design van de Rode Winkel was dat bezoekers makkelijk door de website kunnen navigeren en de snel de verschillende producten kunnen vinden. Door veelvuldig gebruik te maken van de door Social Elephant ontwikkelde “blokkenmodule” was dit geen probleem.

Verder was het belangrijk dat de content van Instagram op de website wordt getoond aangezien de Rode Winkel daar een groot aantal Social Media volgers hebben.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs voor een afspraak.

Sinds 2023 is Blue Mammoth onderdeel van Social Elephant

Samen zijn wij een full service agency met:

Veel plezier op onze website 

Je kunt ons bellen op  0307601213


Groetjes,

Nico van der Zaan
Directeur 
Social Elephant