PROJECTEN

Eldermans-Geerts.nl

Eldermans-Geerts.nl

Eldermans | Geerts is een ambitieus advocatenkantoor met duidelijke focus op de zorg. Een kantoor met een eigen stijl, zonder air en zonder drempels. Gevestigd aan de rand van Zeist in de provincie Utrecht. De lijnen zijn kort. De contacten zijn persoonlijk. De benadering is no-nonsense. Woorden worden omgezet in daden. En in tevreden klanten. Want daar doen wij het voor.

Werkzaamheden Social Elephant

Social Elephant heeft voor Eldermans | Geerts de websiteontwikkeling gedaan. De basis voor deze website is uiteraard Relevance waardoor de site in korte tijd kon worden ontwikkeld. De website van Eldermans | Geerts is geoptimaliseerd voor SEO door veelvuldig gebruik te maken van internal linking. Zo zijn de hoofdcategorieën van de expertises op alle pagina’s zichtbaar en is het hoofdmenu zo aangepast dat gebruikers snel naar de juiste sub expertise kunnen komen.

Op de website is verschillende content te vinden, denk aan artikelen, expertises, clienten en teamleden. De navigatie van deze content is door middel van de blokkenmodule van het Online Recept gelijk gemaakt. Op deze manier wordt door middel van filtering de navigatie voor gebruikers versimpelt en verduidelijkt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs voor een afspraak.

Sinds 2023 is Blue Mammoth onderdeel van Social Elephant

Samen zijn wij een full service agency met:

Veel plezier op onze website 

Je kunt ons bellen op  0307601213


Groetjes,

Nico van der Zaan
Directeur 
Social Elephant