PROJECTEN

Spotler.com

Spotler.com

Spotler ontwikkelt en levert e-mail marketing automation software genaamd MailPlus en helpt meer dan 5.000 gebruikers in Nederland om e-mail marketing en marketing automation effectief in te zetten. Spotler levert hiervoor niet alleen de software, maar ook de services die nodig zijn om succesvol te starten en daarna meer rendement te halen uit deze kanalen.

Werkzaamheden Social Elephant

De website is door Spotler zelf ontworpen en Social Elephant kon dit design zonder grote problemen in Relevance integreren. Uniek is het design met schuine lijnen en het “sticky menu”, een submenu dat halverwege de pagina staat en tijdens het scrollen bovenaan de pagina zichtbaar blijft.

De verschillende items op de overzichtpagina’s worden overzichtelijk in blokken getoond en kunnen snel gefilterd worden. De introductie van deze blokkenmodule is één van hoofdredenen dat de online performance sterk is verbeterd. De bounce-rate, het percentage websitebezoekers dat een webpagina bekijkt en daarna de site weer verlaat, is hierdoor significant verlaagd.

Launch event Spotler website

Voor de lancering van de sportler.com website heeft Social Elephant ervoor gezorgd dat er een aftel script op de website werd getoond waarbij de website op elke device en voor elke gebruiker op hetzelfde moment zichtbaar werd. Wil je weten hoe dit ging bekijk dan de video.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs voor een afspraak.

Sinds 2023 is Blue Mammoth onderdeel van Social Elephant

Samen zijn wij een full service agency met:

Veel plezier op onze website 

Je kunt ons bellen op  0307601213


Groetjes,

Nico van der Zaan
Directeur 
Social Elephant