PROJECTEN

Teamadvocaten.nl

Teamadvocaten.nl

Team advocaten is een jong en dynamisch kantoor dat een snelle groei heeft doorgemaakt en dat landelijk opereert. Team advocaten heeft zich gespecialiseerd in het adviseren en procederen voor een verscheidenheid aan cliënten. Onze advocaten staan zowel ondernemingen, non-profit organisaties als particulieren terzijde.

Werkzaamheden Social Elephant

De oude website van Team Advocaten was een bekende website binnen de advocatuur met een hoge ranking in Google. Echter doordat deze niet meer responsive (mobiel-vriendelijk) was heeft Social Elephant de taak opgenomen om deze website te vernieuwen met een nieuw en fris design. Voorwaarde was wel dat de Google ranking werd behouden.

Bij de livegang zijn alle oude pagina’s en berichten verplaatst naar de nieuwe website en zijn ze gecheckt op SEO-vriendelijkheid. Doordat deze veranderingen werden sommige url’s hernoemd. Social Elephant heeft ervoor gezorgd dat bij de livegang verwijzingen naar de oude urls in Google automatisch worden doorgelinkt naar de nieuwe pagina’s (301- redirects) zodat de positionering van Team Advocaten in Google behouden bleef.

Geïnteresseerd in deze dienst? Kom gerust langs voor een afspraak.

Sinds 2023 is Blue Mammoth onderdeel van Social Elephant

Samen zijn wij een full service agency met:

Veel plezier op onze website 

Je kunt ons bellen op  0307601213


Groetjes,

Nico van der Zaan
Directeur 
Social Elephant